Roseta Mauri

Gala de Dansa Roseta Mauri 2024

02/02/2024

Crèdit foto: Romeo und Julia Chr.: John Cranko Dancers: Elisa Badenes, Martí Paixà © Roman Novitzky / Stuttgarter Ballett

 

Ballarines i ballarins de l’Estat que ballen en companyies de prestigi europees ballaran al Teatre Fortuny el dissabte 16 de març de 2024 al Teatre Fortuny.

El XI Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri organitzat per la Fundació Privada del Teatre Fortuny amb la col·laboració del Consorci del Teatre Fortuny es celebrarà del 13 al 16 de març de 2024. Amb el concurs es dona suport i s’impulsa la carrera de joves ballarines i ballarins, i amb la Gala es celebra el talent d’intèrprets amb la trajectòria consolidada. Al Teatre Fortuny actuaran: Elisa Badenes i Martí Paixà (Ballarins Principals del Ballet de Stuttgart), Zarina Stahnke i Jon Vallejo (Demisolista i Principal de la Semperoper Dresden), Itziar Ducajú i David Iglesias (Exballarins del Ballet de Leipzig i freelance actualment) i Celia Sandoya i Daniel Domenech (Exballarins del Ballet de Basilea i freelance actualment). Com és habitual, també participen a la gala els tres guanyadors i/o les guanyadores de l’edició actual.

Entre els ballarins i ballarines de la gala, enguany destaca la participación de Martí Paixà, fill natural de Montbrió del Camp que va participar en el concurs el 2015 i que ha tingut una trajectòria brillant al Ballet de Stuttgart, una de les companyies més prestigioses del món.

La Gala del Roseta Mauri és també una oportunitat per veure algunes dels passos de dos i solos més emblemàtics del repertori clàssic, neoclàssic i contemporani.

Quan: 16 de març de 2024, a les 20:30h
On: Teatre Fortuny

ACONSEGUEIX LA TEVA ENTRADA!

|